Fes-te soci o fes un donatiu

Premi Guillem d'Efak

Us informam que dissabte dia 21 d’abril a la Mostra d’Igualada es van convocar oficialment els següents certàments organitzats, entre d’altres, per Sa Xerxa de teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears:  

-X Premi Guillem d’Efak de textos de teatre infantil i juvenil 2012
 

Amb el nom de l’actor, novel·lista, poeta i cantant manacorí Guillem Fullana Hada d’Efak (Rio Muni, Guinea Equatorial 1929 – Palma, 1996), Sa Xerxa otorga des del 2003 aquest premi de textos de teatre infantil i juvenil.  

Estructura:
El concurs, dirigit a escriptors i guionistes, inclou una fase de reescriptura en la qual l’autor premiat treballarà el text guanyador assessorat per dos experts durant els tres mesos següents al veredicte a fi d’adequar-lo al context que va adreçat: la posada en escena. Un cop realitzat aquest procés de tutories, s’obté l’obra final, que és la que es produeix mitjançant el concurs PD’F.

Dotació:
3.000€
            Publicació de l’obra Possibilitat d’escenificació mitjançant el concurs Producció d’Efak.
            Difusió de l’obra mitjançant la biblioteca digital d’Efak  

-III Concurs PD’F, de producció del premi de textos de teatre infantil i juvenil Guillem d’Efak
 

Convocat per Sa Xerxa, la Fundació Xarxa, l’Institut Català de les Empreses Culturals i la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. També compta amb la col.laboració de la Mostra d’Igualada, la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i la Mos­tra Butaka d’Olesa de Montserrat.

Objectius:
Impulsar la producció del text guanyador del IX Premi Guillem d’Efak de textos de teatre infantil i juvenil La caputxeta que escombrava l’escaleta, de Xavier Gonzàlez-Costa, i també impulsar la seva exhibició, a partir de projectes d’escenificació que combinin profes­sionalitat, qualitat i creativitat.

Premi:
suport econòmic de fins a 22.000 €, l’estrena de l’obra en el marc de la XI Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (10-14 d’octubre de 2012), i representacions arreu dels territoris de parla catalana, com la Sala Beckett de Barcelona.

Av.Joan Servera Camps, 51 - 07680 - Porto Cristo - Mallorca - Illes Balears

www.saxerxa.org - saxerxa@saxerxa.org - Tel. 871 706 260
CIF: G57271942