Sabor de Reis!

0
68

Coordinam un espectacle a la cavalcada dels Reis Mags de Formentera

Engalanam la nit de Reis de Formentera amb l’espectacle Sabor, de la companyia catalana Sound de Secà. Per a una nit tan especial, des de Sa Xerxa de Teatre, coordinàrem aquesta activitat gràcies a l’encàrrec del Consell Insular de Formentera i l’Associació de Reigs Mags de l’illa. Les funcions itinerants –interpretades per 9 actors– varen recórrer el Port de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran per acompanyar els més petits en un vespre tan especial.

Sa Xerxa Engalanam la nit de Reis de Formentera amb l’espectacle Sabor, de la companyia catalana Sound de Secà. Per a una nit tan especial, des de Sa Xerxa de Teatre, coordinàrem aquesta activitat gràcies a l’encàrrec del Consell Insular de Formentera i l’Associació de Reigs Mags de l’illa. Les funcions itinerants –interpretades per 9 actors– varen recórrer el Port de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran per acompanyar els més petits en un vespre tan especial.

Tot i les difícils condicions meteorològiques, les actuacions es desenvoluparen així com estava previst. La nostra directora coartística, n’Àngela Jaume, va assistir a les tres funcions de Sabor –del Port de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran– i ens explica que es varen poder tirar endavant gràcies a la professionalitat de la companyia Sound de Secà. Succeïren una sèrie d’imprevistos que no afectaren l’emoció i la diversió dels infants en la nit més esperada de l’any. Els Reis Mags no pogueren arribar en barca a la Savina a causa del mal temps, com estava previst, però sobtadament sortiren d’un veler amarrat al port i impregnaren de sorpresa als més petits. N’Àngela Jaume també ens conta que la cavalcada de Sant Francesc va ser preciosa: arribà a l’Església amb una fosca acompanyada de focs artificials i de la improvisació de l’espectacle Sabor. Per acabar, el vent a Sant Ferran no va aconseguir aturar la cavalcada i, així com estava programat, els actors anaren a cercar els Reis Mags per acompanyar-los fins a l’Església.

La companyia Sound de secà es caracteritza per l’energia positiva, la vitalitat i, sobretot, la humanitat que aconsegueixen transmetre amb les seves actuacions col·lectives, com Sabor. Treballen la música, la percussió, el llenguatge escènic, la veu i el moviment per oferir als més petits espectacles i experiències transformadores que impulsen els valors de la justícia i la inclusió.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom