Hi haurà FIET 2022!!!

0
342

La campanya per donar continuïtat a la FIET assoleix el mínim necessari per poder continuar 40 dies més

Sa Xerxa agraeix el suport de les 163 persones i empreses que, fins avui, han donat suport al projecte.

La campanya de finançament col·lectiu (crowdfunding) posada en marxa per l’associació Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears per tal de poder donar continuïtat a la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) continuarà activa fins el dia 22 d’octubre, després d’haver aconseguit el mínim de 16.000 euros requerits.

En concret, la campanya “Salvem la FIET, salvem Sa Xerxa” ha aconseguit fins a 167 donacions que han aportat 16.343 euros. És per això que Sa Xerxa vol manifestar el seu agraïment a totes les persones i empreses que han fet donatius que van dels 8 als 3.500 euros. L’objectiu d’aquesta campanya, llançada a través de la plataforma Goteo és poder arribar als 66.150 €.

Entre aquests aportacions hi ha la de dues empreses que han decidit secundar la iniciativa de donar nom a llocs d’exhibició de la FIET. Així durant la fira, Ca ses monges es dirà Espai Mallorca Verda i Es Cremat Espai Melchor Mascaróper donar visibilitat al seu suport.

Aquest crowdfunding es va iniciar el passat 3 d’agost per tal de poder donar continuïtat a la FIET i a la resta de projectes de l’entitat. Sa Xerxa es troba en un moment econòmic delicat degut a la davallada del suport econòmic institucional.

El president de Sa Xerxa, Jaume Gomila, confia que les resolucions de les convocatòries d’ajuts que encara estan pendents s’acostin a les quantitats sol·licitades. (A dia d’avui, encara ens manca sabre el suport de Cultura del Govern de les Illes i el del Ministeri de Cultura del govern d’Espanya).

El partit polític PI – Proposte per les Illes ens ha comunicat que presentarà aquest dijous al ple del parlament del consell una moció perquè la institució insular doni una aportació econòmica per assegurar la celebració de la fira infantil i juvenil de Vilafranca (FIET).

La FIET se celebra durant el mes d’octubre a Vilafranca de Bonany i és una de les fires de teatre infantil i juvenil més importants de tot l’Estat espanyol. Es tracta d’un esdeveniment plenament consolidat que enguany farà realitat la seva vintena edició. Durant els dies que dura la fira, Vilafranca rep més de 19.000 espectadors que gaudeixen de teatre de qualitat i per a tots els públics de companyies illenques, de la resta de l’Estat i internacionals a preus assequibles. A més, la FIET acull programadors tant estatals com internacionals, els quals participen en jornades per a professionals i converteixen la FIET en un aparador per a les companyies teatrals de les Illes i de l’Estat i en un generador i impulsor de la indústria cultural illenca.

Cartell FIET 2022
Cartel FIET 2022

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom