Capdepera i el Festival de les ARTS al carrer 2023

1
164

Torna el Festival de les arts al carrer!

Del 26 al 30 de juliol , 6 espectacles ompliran el municipi de Capdepera de cultura: teatre, circ, cercaviles, música, titelles… convertiran els carrer en espais plens d’emocions i somriures.
El Festival de les arts al Carrer – Capdepera street arts Festival va néixer al 2009, impulsat per l’àrea de Cultura de l’ Ajuntament de Capdepera i enguany celebrarà la seva tretzena edició.
La companyia catalana Xip Xap serà l’encarregada d’inaugurar el festival amb les seu espectacle Transhumància. I la clausura serà a càrrec del Circ Pistolet, amb el seu darrer espectacle Potser no hi ha final.
Novament, s’han programat funcions al Centre de dia i a la Residència de gent gran per tal de que el festival sigui per a tothom i arribi a col·lectius vulnerables.
Podeu consultar el programa complet a continuació.

Aquesta activitat rep el suport del  Ministeri de cultura i esports.

Sa Xerxa Del 26 al 30 de juliol , 6 espectacles ompliran el municipi de Capdepera de cultura: teatre, circ, cercaviles, música, titelles… convertiran els carrer en espais plens d’emocions i somriures.El Festival de les arts al Carrer – Capdepera street arts Festival va néixer al 2009, impulsat per l’àrea de Cultura de l’ Ajuntament de Capdepera i enguany celebrarà la seva tretzena edició.La companyia catalana Xip Xap serà l’encarregada d’inaugurar el festival amb les seu espectacle Transhumància. I la clausura serà a càrrec del Circ Pistolet, amb el seu darrer espectacle Potser no hi ha final.Novament, s’han programat funcions al Centre de dia i a la Residència de gent gran per tal de que el festival sigui per a tothom i arribi a col·lectius vulnerables.Podeu consultar el programa complet a continuació.

1 COMENTARI

 1. « la pintura con ruedas » Patou Deballon
  al aire libre y/o en interiores hasta 8 horas al día
  Voy por la ciudad con mi carrito* montado con 8 tableros de madera y cargado de colores para pintar y representar los festivales donde estoy invitado.
  Me mezclo entre la multitud para dibujar la fiesta al natural : los artistas, los espectadores, los paseantes, la calle hasta narrar a lo grande el desarrollo del día y sus actores.
  He deambulado por muchos festivales de calle en Alemania, en Austria, en Bélgica, en España, en Estados Unidos, en Francia por supuesto, en Holanda, en Inglaterra, en Irlanda, en Suiza, en Quebec, y también a – 10°C o en plena noche.
  *nuevo carrito : 1,70m de largo (33% menos) – 8m2 de tableros (33% mas de superficie !)

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom