Capdepera i el Festival de les ARTS al carrer 2023

0
122

Torna el Festival de les arts al carrer!

Del 26 al 30 de juliol , 6 espectacles ompliran el municipi de Capdepera de cultura: teatre, circ, cercaviles, música, titelles… convertiran els carrer en espais plens d’emocions i somriures.
El Festival de les arts al Carrer – Capdepera street arts Festival va néixer al 2009, impulsat per l’àrea de Cultura de l’ Ajuntament de Capdepera i enguany celebrarà la seva tretzena edició.
La companyia catalana Xip Xap serà l’encarregada d’inaugurar el festival amb les seu espectacle Transhumància. I la clausura serà a càrrec del Circ Pistolet, amb el seu darrer espectacle Potser no hi ha final.
Novament, s’han programat funcions al Centre de dia i a la Residència de gent gran per tal de que el festival sigui per a tothom i arribi a col·lectius vulnerables.
Podeu consultar el programa complet a continuació.

Aquesta activitat rep el suport del  Ministeri de cultura i esports.

Sa Xerxa Del 26 al 30 de juliol , 6 espectacles ompliran el municipi de Capdepera de cultura: teatre, circ, cercaviles, música, titelles… convertiran els carrer en espais plens d’emocions i somriures.El Festival de les arts al Carrer – Capdepera street arts Festival va néixer al 2009, impulsat per l’àrea de Cultura de l’ Ajuntament de Capdepera i enguany celebrarà la seva tretzena edició.La companyia catalana Xip Xap serà l’encarregada d’inaugurar el festival amb les seu espectacle Transhumància. I la clausura serà a càrrec del Circ Pistolet, amb el seu darrer espectacle Potser no hi ha final.Novament, s’han programat funcions al Centre de dia i a la Residència de gent gran per tal de que el festival sigui per a tothom i arribi a col·lectius vulnerables.Podeu consultar el programa complet a continuació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom