La Guilla Teatre presenta Una carretada de contes

0
72

El 23 de desembre a Eivissa i Formentera

Funcions
Una carretada de contes, un espectacle de petit format en què els contes són els protagonistes, manté l’estil i l’estètica que defineix la companyia La Guilla Teatre. Es podrà veure a les Pitiüses el 23 de desembre. La funció de Formentera serà a les 12 h a la caseta nadalenca situada a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, en el marc de la programació del Mininadal. A la tarda, la companyia es desplaçarà al Centre Cultural de Jesús de Santa Eulària des Riu d’Eivissa per a la segona funció, a les 19 h. Les funcions són impulsades per l’IEB en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Eulària i el Consell de Formentera i coordinades per Sa Xerxa de Teatre. A més, seran gratuïtes.

D’estil versàtil, Una carretada de contes consisteix a un ampli recull d’històries que dona la possibilitat de modificar el gruix d’espectacle segons les edats, temàtiques o, fins i tot, les festes i dates assenyalades de l’any. Els actors són Meritxell Morera i Pere Farran, el qual també s’ocupa de la direcció. La peça s’adreça a un públic familiar i té una durada de 50 minuts.

Sinòpsi
Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits.

La companyia
La Guilla Teatre és una companyia teatral destinada al públic infantil i familiar i fou creada el 2011 pels dos actors d’Una carretada de contes, Meritxell Morera i Pere Farran. Els seus components són creadors i constructors dels muntatges, des de l’escenografia fins als titelles i els objectes. Els espectacles de la companyia tenen una clara vocació d’entretenir, amb gran generositat creativa per tal que els més menuts gaudeixin dels primers contactes amb el teatre, i amb la clara intenció de seduir les diferents generacions de les famílies, tant els nens i nenes com els adults que els acompanyen. Podeu consultar els seus espectacles a:Fitxa artística d’Una carretada de contes
Direcció. Pere Farran
Actors i manipuladors. Meritxell Morera i Pere Farran
Disseny i construcció de màscares i titelles. Meritxell Morera
Vesturari: Butai Produccions
Objectes: Butai Produccions
Vídeo. Pere Costa
Fotografia. Jordi Segalés

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom