El Festival ¡MILLOR! 2023 ja és aquí!

0
116

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil, té l’honor de presentar el Festival d’Espectacles Familiars ¡Millor!, que tindrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del divendres 15 al diumenge 17 de setembre. Aquest esdeveniment promet dies plens de diversió i entreteniment per a tota la família, a més de l’oportunitat d’explorar els bells espais naturals de la Costa Llorencina.

El festival comptarà amb una varietat d’activitats, incloent instal·lacions al carrer com el emocionant joc de Lila Jocs Reciclats, un taller de catxirulos i l’apassionant espectacle al carrer “El jardí del vent” de la companyia Cal i Canto Teatre, procedent de Castella i Lleó.

Dins de l’Auditori sa Màniga, el divendres gaudirem de la companyia De Paper amb el seu emocionant espectacle “Miranius-La aventura d’habitar el món“. El dissabte, la companyia La Pera Llimonera ens sorprendrà amb el seu espectacle “Un vestit nou per a l’emperador“. I el diumenge, la companyia Markeliñe del País Basc presentarà la seva obra “Crusoe“.

Totes les activitats al carrer són d’accés gratuït, permetent a les famílies gaudir de moments inoblidables sense cost algun. Els espectacles a l’Auditori tenen un preu simbòlic de 3 € per entrada i es poden adquirir a www.samaniga.es.

Aquest festival és una oportunitat única per gaudir de la cultura i l’art en família mentre es descobreix la bellesa de la Costa Llorencina. Esperem veure-us allà!

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom