Estrena al Centre Cultural Jesús l’obra infantil ‘L’Aventura d’avorrir-se’

0
161

El Centre Cultural de Jesús va acollir ahir a la tarda la representació de l’obra infantil L’Aventura d’avorrir-se, de la companyia L’Estaquirot Teatre, un muntatge que combina titelles amb la interpretació d’actors i actrius per abordar com l’avorriment potencia la imaginació dels nens. «Els més petits, avui dia, fan tantes activitats i tenen tants estímuls que realment no tenen temps per a ells, no tenen temps per aprendre a jugar com a nens», va destacar Olga Jiménez, una de les actrius de l’Aventura d’avorrir abans del començament de l’obra.

L´actriu catalana va apuntar que L´Aventura d´avorrir-se és una obra destinada al públic familiar. «Vénen moltes famílies a veure’ns. Nosaltres som una companyia independent que representa els seus propis espectacles a festivals i mostres; tenim un circuit habitual», va puntualitzar Jiménez. Aquest recorregut teatral sol posar èmfasi a les Balears, ja que la companyia ha representat obres a Eivissa en moltes ocasions. «Hem estat a l’illa diverses vegades; també a Mallorca i Menorca», va explicar.

L`entitat, que té 48 anys de vida i compta amb més de 10.000 actuacions i 41 muntatges diferents, està formada per Olga Jiménez que, a més de manipular titelles, és la narradora de l`espectacle, l´actor Albert Albà i l`artista Núria Benedicto. Ells tres donen vida als personatges d’aquesta entranyable funció infantil.

L’espectacle està dirigit per Guillem Albà i les figures van ser dissenyades per Alfred Casas i creades posteriorment pel mateix Casas, Pedro Jiménez i Rosa Maria Coca. La música original de la funció la va compondre Ferrán Martínez i el disseny de les llums, Oriol Ibáñez.

L'aventura d'avorrirse, teatre infantil
Un instante de la función de ayer en el Centre Cultural de Jesús.
Arguiñe Escandón

Font: Periódico de Eivissa y Formentera

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom