Capdepera Street Festival

0
664

El Festival de les arts al Carrer – Capdepera street arts Festival és una aposta de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Capdepera, que sorgeix l’any 2009, per tal d’acostar les més diverses disciplines artístiques a tota la gent que conviu al municipi. 

Dansa, circ, titelles, cercaviles, arts plàstiques, instal·lacions, música, clown… que converteixen els espais públics en espais d’emocions.

Uns dies d’estiu per fugir dels moments i dels espais més convencionals, amb uns artistes que ens mostraranles seves habilitats, les seves millors arts per provocar la sorpresa sortint al pas a turistes i residents, que es topen amb la màgia de les arts escèniques al carrer.

Després de dos anys de pausa per la pandèmia, en aquesta dotzena edició, tornam a recuperar l’esperit fundacional del Festival amb les propostes artístiques més rellevants del moment, amb obres de gran prestigi internacional, guardonades en diversos Fires i festivals i sense perdre l’esperit participatiu dels ciutadans de Capdepera que, amb les escoles de dansa del municipi, faran un cercavila de més de cent persones. 

A partir de 2018 és quan s’encarrega la gestió artística a Sa Xerxa de Teatre infantil i juvenil de les Illes Balears. Tots els espectacles tornen al carrer i són gratuïts i també es programen actuacions per a col·lectius vulnerables amb accions al Centre de dia o a la residència de Gent gran.

Aquesta activitat rep el suport del  Ministeri de cultura i esports.

Sa Xerxa El Festival de les arts al Carrer - Capdepera street arts Festival és una aposta de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Capdepera, que sorgeix l’any 2009, per tal d'acostar les més diverses disciplines artístiques a tota la gent que conviu al municipi. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom