Fes-te soci o fes un donatiu

Teatre Als Pobles

Acostam el teatre als infants, acostam el teatre als pobles.

Es va iniciar l’any 2005 amb l’objectiu de potenciar i possibilitar les representacions d'espectacles d'arts escèniques de qualitat per a tots els públics als municipis de les Illes Balears, i especialment als menys dotats de programacions estables.
Aquest projecte està subvencionat per l'Obra Social La Caixa.


Companyia: LA PERA LLIMONERA (Catalunya)

Espectacle: RUCS. LA MALEDICCIÓ DEL BRUIXOT

Per a tots els públics, ideal a partir de 6 anys

- Divendres 26 de juliol a les 20h al Passeig de la Sirena de Porto Cristo

Sinopsi
Fa molts anys, en un país llunyà, llunyà, llunyà... Un Rei molt poderós marxa a la Guerra del Cigró. En aquell temps, aquestes guerres solien durar molts mesos, potser anys... Així doncs, el Rei en la seva absència confia el seu reialme i la seva filla, la Princesa Caterina, al Mag de la Berruga Verda. Bé, més que un mag, podem dir que era un Bruixot i amb molt males intencions ja que seduït per la bellesa de la Princesa i amb l'afany d'arribar a ser Rei, li demana la mà però Caterina, enamorada del Príncep Rosendo, li dóna carabassa. El Bruixot, enrabiat, llença un encanteri a la Princesa. 
Quan el valerós Príncep Rosendo arriba al castell per veure la seva enamorada la reconeix, malgrat que s'ha convertit en una granota verda i fastigosa. Decidit a desfer l'encanteri del Bruixot que pateix la seva estimada Princesa, se'n va cavalcant amb el seu cavall "Curioso" a la recerca del Mirall Màgic. 

Imatges relacionades

Av.Joan Servera Camps, 51 - 07680 - Porto Cristo - Mallorca - Illes Balears

www.saxerxa.org - saxerxa@saxerxa.org - Tel. 871 706 260
CIF: G57271942