Sa Xerxa a la Mostra d’Igualada

0
22

Una part de l’equip de Sa Xerxa ha gaudit aquests dies de La Mostra d’Igualada, on durant quatre dies han pogut trobar-se amb els professionals del sector de les arts escèniques, per intercanviar informació, establir contactes i relacions i sobretot, per conèixer noves propostes artístiques. 

La Mostra és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, és un escenari on es mostren els millors espectacles per a públic infantil i juvenil de Catalunya, i de la resta de l’Estat. A més de programar espectacles, també es realitzen jornades PRO per tal de formar als professionals de les arts escèniques i donar a conèixer la realitat del sector. 

Jaume Gomila durant la mostra de Igualada
Jaume Gomila durant la mostra de Igualada

Així, durant aquests dies en Jaume i n’Angela han pogut conèixer les noves creacions de companyies com Tombs Creatius, Samfaina de colors, Guillem Albà, Blink Flash o La Curiosa, entre d’altres i participar de les trobades professionals. Han estat uns dies molt productius que han permès crear noves col·laboracions. 

A més, després de la pandèmia, s’ha tornat a reprendre l’intercanvi amb La Mostra. Així la família Mejía Duran, que va guanyar el sorteig de la #FIET, va poder gaudir de la Mostra amb l’equip de Sa Xerxa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom