La FIET torna a partir i compartir amb èxit de públic i espectacles

0
90

Aquest dijous 14 d’octubre la companyia La Marabunda i  Guillem Albà ha representat l’obra ‘Jaleiu’ amb el cartell d’entrades exhaurides

La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears ha tornat a partir i compartir aquest dijous 14 d’octubre a Vilafranca amb un bon grapat d’activitats i de públic que ha fet que la majoria d’espectacles hagin penjat el cartell d’entrades exhaurides.  

L’espectacle inaugural ha estat a càrrec de Guillem Albà amb l’obra ‘Jaleiu’ de la Cia Guillem Albà & La Marabunda, una obra que ha fet aixecar tot el públic i ha fet vibrar i somriure a tota la gent de Vilafranca que omplia el poliesportiu del poble. Aquesta obra ha rebut el Premi Públic Fira Tàrrega, el Premi Públic Mostra d’Igualada i el Premi Públic Fira de Titelles de Lleida. 

La FIET torna així en el seu format habitual, i se celebrarà fins aL diumenge 17 d’octubre a Vilafranca de Bonany, recuperant els espectacles de carrer, i amb una bona aposta pels espectacles de sala que ompliran Vilafranca de bon teatre, famílies i moltes ganes d’aprendre i gaudir d’una selecció exhaustiva d’obres. 

Espectacles de carrer

Com és lògic, el format d’enguany s’adapta a les circumstàncies sanitàries vigents, la qual cosa fa que no es duran a terme espectacles itinerants encara que sí que es faran 9 d’espectacles a diversos espais públics de Vilafranca, a l’aire lliure, amb reserva prèvia de seient i sense cost.

Sa Xerxa La FIET torna així en el seu format habitual, i se celebrarà fins aL diumenge 17 d’octubre a Vilafranca de Bonany, recuperant els espectacles de carrer, i amb una bona aposta pels espectacles de sala que ompliran Vilafranca de bon teatre, famílies i moltes ganes d’aprendre i gaudir d’una selecció exhaustiva d’obres. 
FOTO: Villegas Photo

Tornen també les Jornades Professionals

La FIET ja rep a Vilafranca a professionals, companyies i programadors de les arts escèniques tant de les Balears com de l’Estat Espanyol i també internacionals. Tots els assistents poden gaudir fins diumenge d’una oferta única i específicament dirigida al públic familiar. 

Sa Xerxa La FIET torna així en el seu format habitual, i se celebrarà fins aL diumenge 17 d’octubre a Vilafranca de Bonany, recuperant els espectacles de carrer, i amb una bona aposta pels espectacles de sala que ompliran Vilafranca de bon teatre, famílies i moltes ganes d’aprendre i gaudir d’una selecció exhaustiva d’obres. 

L’oferta teatral, seleccionada amb criteris de qualitat i innovació, engloba des de dansa contemporània, teatre d’objectes i documental, màgia, instal·lacions musicals, circ, trap i molts altres gèneres que gaudiran des dels més petits als més grans.

En total, es representaran una quarantena d’espectacles de trenta-vuit companyies referents en el món de les arts escèniques. Divuit d’elles de quilòmetre zero, de les Balears; onze vingudes de Catalunya, quatre del País Basc, tres de la Comunitat Valenciana, una de Múrcia i una de Galícia.

La FIET és organitzada per Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Balears amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca; la COFAE; el Ministeri de Cultura; la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura; l’Institut d’Estudis Baleàrics i el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom