Teatre per a tothom- El festival per a tothom

0
30

Gràcies al projecte Teatre per a tothom de Sa Xerxa de Teatre, que compta amb el suport de l’Obra social La Caixa, s’han dut a terme dues funcions socials emmarcades en el festival de teatre infantil de Maó. 

El passat 17 d’abril vam visitar el Centre Polivalent Carlos Mir i el Geriàtric de Maó amb l’espectacle Màgia del valencià Nacho Diago.

El Centre Polivalent Calors Mir és un centre de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de l’illa de Menorca, que ofereix a la seva cinquantena d’usuaris eines bàsiques per a que puguin desenvolupar la seva autonomia i funcionalitat en la seva vida diària. 

La residència geriàtrica de Maó atén a una setantena de persones majors a qui se’ls hi ofereixen serveis assistencial per tal de millorar la seva qualitat de vida i donar resposta a les seves necessitats.

Teatre per tothom
Nacho Diago durant la seva actuació

Nacho Diago va realitzar dues funcions molt emocionats, que van poder gaudir els usuaris i les usuàries, els i les professionals que treballen en els centres, part de l’equip de Sa Xerxa i del Teatre Principal de Maó.

El projecte Teatre Per A Tothom continuarà el proper mes maig, amb una funció social emmarcada dins el Festival Barruguet (Eivissa).

Seguim treballant per tal de garantir edret de tothom a participar en la vida cultural.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom