COFAE 2021 Nova trobada de tardor a Madrid

0
40

A la fi, una jornada presencial

En viu, tal com havíem estat sempre fins el 2019, les “Jornadas COFAE” es varen tornar celebrar a Madrid el dilluns 29 de novembre.

Aquesta vegada, encara que condensades en un sol dia, vàrem poder fer l’Assemblea general i dues sessions formatives. La primera amb el títol “Sesión sobre las vías de financiación europea que ofrecen el programa Europa Creativa Cultura y CERV (Ciudadanía, Igualdad, Derechos y Valores)”, impartida per Augusto Páramo Nieto, Conseller tècnic del Ministeri de Cultura i Coordinador de la oficina Europa Creativa-Cultura. La segona, “La cultura como eje de transformación para un desarrollo sostenible en las Ferias de Artes Escénicas”, que va fer Paloma Andrés Urrutia, Psicòloga, experta en Cooperació Internacional, Responsablitat Corporativa i Desenvolupament Sostenible.

Pista del Circo Price, Jornadas profesionales COFAE 21
Pista del Circo Price nov 2021

Va ser un dia mooolt intens però ben profitós pels continguts que vàrem abordar. Aconseguint l’objectiu de formació i reflexió sobre dos reptes que tant si volem com si no, tanmateix haurem d’afrontar a partir d’ara, també en el món de les arts escèniques. La sostenibilitat que ha passat a ser necessària per la repercussió de totes les activitats humanes en un món que està en emergència climàtica i també, i no menys important, per la necessitat de conèixer com accedir al finançament dels fons europeus per a seguir fent sostenibles econòmicament parlant, les fires d’arts escèniques.

L’espai on es va fer la trobada de COFAE, fou en una de les sales de l’edifici del Circ Price a la Ronda de Atocha, la seva nova seu des del 2007, al barri de Lavapies.

Tornar-nos a trobar en aquest lloc emblemàtic, amb les companyes i companys de les fires d’arreu de l’Estat, una gent que ens apassiona tot el que és en viu i en directe, i departir i compartir amb ells la jornada, va ser un regal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom