AJORNADA Mostra d’espectacles infantils de Formentera 2022

0
104

Formentera puja al nivell d’alerta sanitària 3 i es demanarà el certificat covid en tota la restauració i a les instal·lacions culturals i esportives interiors,per això queda ajornada la mostra d’espectacles infantils de Formentera.

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha anunciat avui en roda de premsa que l’illa ha pujat al nivell 3 d’alerta sanitària i se situa al mateix nivell que la resta de les Illes Balears. Aquest canvi s’ha aprovat al Consell del Govern i entrarà en vigor durant el dia d’avui amb la publicació d’un BOIB extraordinari.

Les principals novetats d’aquesta pujada de nivell són que s’amplia l’exigència del certificat covid a l’interior de tots el bars, cafeteries i restaurants, així com a tot tipus d’esdeveniments culturals i esportius en espais interiors, com ara el cinema, piscina i el poliesportiu.

La presidenta Ana Juan ha destacat que en la darrera quinzena Formentera “ha patit un creixement exponencial de casos, i amb aquestes dades cal incrementar les mesures de protecció a l’illa”. La presidenta ha recordat que “malgrat la gran majoria de casos són lleus o asimptomàtics, avui en dia, tenim quatre persones de l’illa ingressades a l’UCI, per covid”. Ana Juan ha insistit en la importància de la vacunació per poder aturar la pandèmia i ha defensat que mesures com el certificat i l’autorastreig ens ajuden a no propagar més el virus. “Hem de continuar sent responsables, no baixar la guàrdia amb la protecció, la higiene i la ventilació”. 

Cancel·lació de les escoles esportives municipals i la Mostra d’Espectacles Infantils

A més, la presidenta ha assenyalat que el Consell ha cancel·lat fins al dia 17 de gener les escoles esportives municipals i la Mostra d’Espectacles Infantils prevista per aquest cap de setmana. “Volem mantenir i respectar tant com sigui possible els grups bombolla de les aules en aquesta tornada a les classes. Des de l’inici de la pandèmia, les aules han set llocs segurs i volem que continuïn així”, ha subratllat Ana Juan, que ha demanat disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquests ajornaments. La cancel·lació de les escoles esportives s’ha fet amb la col·laboració dels clubs i la setmana que ve es tornarà a avaluar la situació.

Així mateix, el Consell d’Entitats sobre la regulació d’entrada i circulació de vehicles a l’illa de Formentera, que es celebra demà, es farà de manera telemàtica a la mateixa hora, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20.00 h en segona.

Així, en el nivell d’alerta sanitària 3, els requisits d’accés als establiments són

exigibles a:

-Gimnasos i altres instal·lacions esportives.

-Tot tipus d’esdeveniments culturals i esportius en espais interiors, com cinemes, circs de carpa, teatres, auditoris, sales de concerts, piscines termals i altres establiments coberts on es duguin a terme activitats culturals i esportives

-Congressos, seminaris, jornades, assemblees, trobades, reunions de negocis, conferències i esdeveniments.

-Clubs de gent gran, qualsevol que sigui la denominació que se’ls doni, i espais que hi idesenvolupin activitats que els són pròpies.

-Establiments de jocs i apostes.

-Establiments de restauració

-Participació a competicions esportives i entrenaments d’àmbit autonòmic a l’aire lliure i interior per a persones més grans de 12 anys

Consell Insular de Formentera
Consell Insular de Formentera

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom