VIII Cursa Solidària “Los Sants Metges” de Pina a benefici de Sa Xerxa.

0
101

El diumenge dia 18 de setembre se celebrarà la VIII cursa solidària dels Sants Metges de Pina emmarcada a les festes patronals de Sant Cosme i Sant Damià 2022. Organitzada per l’associació Cofpina i amb la col·laboració de l’ajuntament d’Algaida.

Aquest és un esdeveniment esportiu de caràcter popular, sortirà des de la plaça de Pina a les 11:00 hi tindrà un recorregut total de 3,7Km.

Cofpina té una llarga trajectòria a l’organització d’esdeveniments solidaris en beneficis de grans associacions com l’associació espanyola contra el càncer (AECC), Dentistes sobre rodes o l’Associació de dones afectades de càncer de mama (AUBA).

És per això que ens sentim sorprès, emocionats i tremendament agraïts que aquest any Cofpina decidís que fos Sa Xerxa ​​l’associació triada, de part de tot l’equip us donem les gràcies i esperem que vingueu a veure’ns a la FIET, estarem encantats de d’acollir-vos!

Per descomptat animem a tots a participar, si bé les raons per fer esports són òbvies, sumar-li que beneficien associacions que tenen com a vocació el servei a la societat, encara les reforcen més.

Cursa solidaria a benefici de Sa Xerxa

Els que esteu interessats a assistir-hi us podeu inscriure mitjançant el següent formulari: Formulari d’inscripció

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom