Vessant social en el marc del Festival d’arts al carrer 2022

0
114

Arts al carrer acosta el Festival també als majors del centre de dia i de la residència

Teatre per a tothom! 

A Sa Xerxa des de fa uns anys, i gràcies a la col·laboració de diverses entitats, duem a terme el projecte Teatre per a Tothom – Teatre inclusiu, que ens permet arribar a sectors de la població sovint oblidats en el marc de l’accés a la cultura, com són els usuaris de residències per a gent gran, geriàtrics o plantes infantils hospitalàries de les Illes Balears, a més d’arribar també als col·lectius d’usuaris d’entitats socials d’atenció a col·lectius amb discapacitat.  

Enguany amb la complicitat de Cultura de l’ajuntament de Capdepera i amb el suport del programa Feim Benestar de la regidoria de Benestar i Gent gran, els usuaris del centre de dia de Cala Rajada i els de la Residència de Sa Font de sa Cala també s’hauran pogut sentir partícips del Festival de les Arts al carrer, gaudint de dos meravellosos espectacles.

Espectacle:   El Petit circ de Mesieu Moustache / Companyia:  Pesais de circ / CATALUNYA
Espectacle: El Petit circ de Mesieu Moustache / Companyia:  Pesais de circ / CATALUNYA

El dimarts vint-i-sis El petit circ de Mesieu Moustache de la companyia Pessic de circ, va fer les delícies dels padrins de la residència de gent gran de Sa Font de sa Cala. I el divendres al Centre de dia de Cala Rajada, Guillem Vizcaino hi desplegarà el seu virtuosisme, carregat de joc d’arrel tradicional, amb les baldufes de la seva companyia des Tro i el seu espectacle Poi.

Volem contribuir amb aquestes funcions a acostar i mantenir l’interès pel teatre, també pels majors més vulnerables, que poden ser espectadors i gaudir com tothom compartint cultura de qualitat. És un experiència impagable poder fer teatre per a tots els públics, sobretot quan inclou tothom.

P.S. A Sa Xerxa pensam que la cultura compartida pot treure del fora de joc a tothom.

 Poi

|| 11. Cop donat amb
la punta d’una baldufa
amb intenció de rompre-la
i deixar-la fora de joc (Mall.);
(Font DCVB)

Dimarts 26 De Juliol / 11 h – Residència DomusVi ( Font de Sa Cala)
Espectacle:   El Petit circ de Mesieu Moustache / Companyia:  Pesais de circ / CATALUNYA

Divendres 29 De Juliol /  11 h – Centre de dia de Cala Rajada
Espectacle:   POI / Compendia:  Cia. Des tro / BALEARS

Monsieu Moustache
Sa Xerxa A Sa Xerxa des de fa uns anys, i gràcies a la col·laboració de diverses entitats, duem a terme el projecte Teatre per a Tothom – Teatre inclusiu, que ens permet arribar a sectors de la població sovint oblidats en el marc de l’accés a la cultura, com són els usuaris de residències per a gent gran, geriàtrics o plantes infantils hospitalàries de les Illes Balears, a més d’arribar també als col·lectius d’usuaris d’entitats socials d’atenció a col·lectius amb discapacitat.  

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom