IX FESTIVAL DE TEATRE INFANTIL DE MAÓ

0
110

Del 14 al 16 de maig els més petits podran gaudir al Teatre Principal de Maó d’espectacles de dansa, circ, teatre gestual, titelles i animació musical amb el Festival de Teatre Infantil de Maó.

Al maig torna el Festival de Teatre Infantil de Maó. Organitzat pel Teatre Principal de Maó, l’Ajuntament de Maó i la Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, el festival s’ha consolidat com una de les activitats culturals de referència de la primavera menorquina i cita ineludible per al públic familiar.

En l’actual edició, la novena, es podran veure quatre espectacles de llenguatges i registres diversos (dansa contemporània, teatre gestual, titelles, circ), alguns d’ells premiats en prestigiosos certàmens nacionals. És el cas de El viaje de Ulises, de la companyia Gorakada, reconegut amb el Premi Fetén a Millor Espectacle 2019, o Distans, de Vol’e Temps, amb diferents mencions als Fetén, Territorio Violeta i Lorca. Uns dies abans, del 11 al 13 de maig, s’hi afegirà una proposta d’animació musical per a les escoles d’educació infantil de Maó i Sant Climent.

Sa Xerxa Al maig torna el Festival de Teatre Infantil de Maó. Organitzat pel Teatre Principal de Maó, l’Ajuntament de Maó i la Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, el festival s’ha consolidat com una de les activitats culturals de referència de la primavera menorquina i cita ineludible per al públic familiar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom