Els primers 65 abonaments de la FIET, a la Fira del meló

0
47

Aquest darrer diumenge, quatre de setembre, es va celebrar  la Fira del meló a Vilafranca de Bonany. El recinte del parc, Josep Maria Llompart, es va condicionar per a instal·lar-hi les paradetes. A l’aire lliure i amb un bon control d’accés és va poder fer una mica de festa amb totes les mesures per a gaudir-ne amb tranquil·litat tant per als nombrosos assistents com per als firaires.

A més, es va celebrar el Concurs del Meló més gros en que es va batre el rècord amb un pes de 24,260 quilos. 

Amb Sa Xerxa, com cada primer diumenge de setembre, vàrem muntar la paradeta per donar el “sus” al compte enrere per a la celebració de la FIET. Els vilafranquers, majoritàriament, aprofitaren l’ocasió per a comprar en primícia i a preu d’oferta, els  primers abonaments de la FIET 2021. En total es varen vendre 65 vals de deu entrades. La gent que es va acostar a la parada van poder fullejar i endur-se’n els primers programes d’aquesta  XIX fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears que comptarà amb prop de 40 obres diferents.

Pensam que aquesta Fira del meló ha estat una bona experiència i un bon “test”, que ens obre el camí per a la celebració d’una bona FIET 2021.

👆- Clica i mira el reel

“A l’octubre tenim melons de tornar a fer una nova FIET!”

Sa Xerxa Aquest darrer diumenge, quatre de setembre, es va celebrar  la Fira del meló a Vilafranca de Bonany. El recinte del parc, Josep Maria Llompart, es va condicionar per a instal·lar-hi les paradetes. A l’aire lliure i amb un bon control d’accés és va poder fer una mica de festa amb totes les mesures per a gaudir-ne amb tranquil·litat tant per als nombrosos assistents com per als firaires.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom