El Festival de Teatre infantil de Maó es fa gran

0
306

Del 22 al 24 d’abril, el Teatre Principal de Maó obre les portes a alguns dels espectacles més premiats en els certàmens nacionals d’arts escèniques per a infants.
La creació de nous públics, el foment del teatre com a eina pedagògica i la promo- ció de l’oci en família, entre els objectius del festival.

El Festival de Teatre Infantil de Maó celebrarà la seva desena edició amb un programa que inclou fins a set propostes escèniques que combinaran entreteni- ment i pedagogia a parts iguals.

La cita cultural que organitzen el Teatre Principal de Maó, l’Ajuntament de Maó i la Xarxa de Tea- tre Infantil i Juvenil de les Illes Balears mantindrà la seva aposta per la qualitat i, seguint la dinàmica d’edicions anteriors, inclourà espectacles premiats en prestigiosos certàmens nacionals, com els Premis Fetén o Lorca.

La vessant social també continuarà sent una de les senyes d’identitat del festival. Prova d’això és la col·laboració que, un any més, s’establirà amb diferents entitats socials del municipi, així com la progra- mació d’alguna activitat en les escoles d’educació infantil de Maó i Sant Climent.

A l’hora de donar forma a cada nova edició del Festival de Teatre Infantil de Maó, els organitzadors tenen molt presents els objectius que han estat en la seva base des del principi: crear nous públics, fo- mentar el teatre com a eina pedagògica i oferir moments d’oci per compartir en família, així com també facilitar l’accés a les arts escèniques als menors amb independència de les seves circumstàncies socials i econòmiques.

En l’organització del festival col·laboren Ciutats Amigues de la Infància, el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca, la Fundació Rubió, Trasmed, Baleària, Obra Social La Caixa, Hevresac, Anirà Bé. Hotels i Apartaments i Grupo Tecnográfico.

Entrades i abonaments

El Teatre Principal de Maó posa a la venda tres abonaments a un preu especial: l’abonament XL per veure quatres espectacles en sala per només 22 euros; l’abonament L per veure’n tres per només 18 euros; i l’abonament M per veure’n dos per 14 euros. El preu únic per espectacle serà de 8 euros per a fillets i de 9 euros per a adults. Les entrades es podran comprar a la web del Principal (www.teatremao. com) i a taquilla a partir d’avui, 22 de març.

Descarrega el Programa

Poster Festival Maó

Aquesta activitat rep el suport del  Ministeri de cultura i esports.

Sa Xerxa El Festival de Teatre Infantil de Maó celebrarà la seva desena edició amb un programa que inclou fins a set propostes escèniques que combinaran entreteni- ment i pedagogia a parts iguals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom