Ara Sí! Torna La Mostra de Formentera

0
60

Enguany, aquest acabat d’estrenar 2023, els Reis han arribat ben carregats a Formentera i ens han duit el regal que ens tenien guardat de l’any passat. 

Sí, torna la Mostra d’espectacles infantils.

Ja fa més de quinze anys que Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears va fer la proposta al Consell, d’ajuntar “un parell” de representacions durant un cap de setmana llarg, per fer uns dies de festa entorn al teatre familiar.  I, vàrem trobar estava bé, que res millor que estàs a prop de la festa dels Reis, la festa per excel·lència dels infants i les famílies.

En aquesta edició tenim quatre espectacles que realment són un regal pels sentits.

L’endrapasomnis, amb la música en viu i en directe que  encoixina aquest petit gran musical que succeeix al país de la Bona son, on…

Sempre ens agrada que el teatre sigui per a tothom, i així, els majors del centre de dia podran passar també una bona estona amb un concertet de La tresca i la verdesca.

Pels més petitons de tots, El núvol gris, gras i gros farà ploure la fantasia que entusiasmarà no només als infants, també als grans.

I, per acabar, aquests dies de cultura escènica per a tots els públics, la traca final la posaran, amb la saviesa teatral acumulada en cinquanta anys de professió, L’Estaquirot teatre, amb la metafòrica L’aventura d’avorrir-se.

Ho hem tornat aconseguir!

P.S. Ara sols falta que el públic hi posi la seva part, venir a compartir les emocions del bon teatre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom