ACCIÓ SOCIAL BARRUGUET

0
32

Dins del prestigiós Festival Barruguet d’Eivissa, es va celebrar una funció de teatre única i commovedora exclusivament per als residents del centre Can Blai. Aquesta iniciativa es desenvolupa com a part integral del Projecte de Sa Xerxa ​​Teatre per a tothom, recolzat generosament per l’obra social La Caixa.

La destacada companyia catalana Samfaina de Colors es va erigir com a protagonista d’aquesta vetlla especial, on l’art escènic es va convertir en un pont per compartir emocions, rialles i cançons entre els assistents. Durant una hora, el teatre es va convertir en un espai màgic on les històries van prendre vida, tocant els cors de tots els presents al centre Can Blai.

La funció no només va representar una expressió artística excepcional, sinó que també va subratllar el compromís social del Festival Barruguet i l’impacte positiu que l’art pot tenir en la vida de les persones majors. Aquesta experiència única, recolzada per L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Fundació La Caixa, demostra que la cultura és un mitjà potent per construir ponts intergeneracionals i fomentar la connexió comunitària.

acció social barruguet
De Bracet durant la funció

DEIXA UNA RESPOSTA

Per favor introduïu el vostre comentari.
Per favor introduïu aquí el vostre nom