Fes-te soci o fes un donatiu

FEST¤U - II FESTIVAL D'ESTIU DE TEATRE FAMILIAR MONTU¤RI 2012

Del 28 de juliol al 25 d'agost de 2012

Programa i taquilla

-Dissabte, 28 de juliol a les 20 h, a la Plaça Major: SIDECAR, de la companyia Pessic de circ (Catalunya)

-Dissabte, 4 d'agost a les 21.30 h, a la Plaça Major: CIRC-CABARET ARMANDO RISSOTTO, de la companyia Txo Titelles (Catalunya)

-Dissabte, 11 d'agost a les 19 h, a la Plaça Major: SUS!, de la companyia D-Dansa (Mallorca)

-Dissabte, 18 d'agost a les 19.30 h, a la Plaça Major: MALA-BAR, de la companyia Circ Bover (Mallorca)

-Dissabte, 25 d'agost a les 21 h, al Carrer Major (itinerant): CLOWNSTRONAUTES, de la companyia Festuc Teatre (Catalunya)


Sinopsis:

>SIDECAR: Un rodamón arriba al poble amb un estrany artefacte de tres rodes ple de mapes, idicacions i artefactes d'altres temps. Fa mil i una acrobàcies amb el màstil xinès, els patins... i poc a poc el viatger troba el seu camí: la felicitat!

>CIRC-CABARET ARMANDO RISSOTTO: Armando Rissotto, un vellet sensible i amant de la bona cuina, fa tot el que faci falta pel seu circ. Per donar un toc original a l'espectacle, el presenta com si fos la carta d'un menú exquisit. Un menú que mostraran els diferents artistes que desfilen per la pista.

>SUS!: Mitjançant la dansa, Sus! ens proposa un espectacle a partir de la tria de jocs a què jugàvem quan érem petits. A partir de criteris coreogràfics i estètics sorgeix aquest muntatge suggestiu i divertit que parla del món dels jocs de tota la vida.

>MALA-BAR: Quatre personatges desconeguts es troben al Mala-bar: el cambrer, un músic, un turista francès i una famosíssima artista de circ. Per evitar que el músic canti les seves horribles cançons, els altres proposen números de circ per entretenir el públic, que col·laborarà amb l'espectacle.

>CLOWNSTRONAUTES: Una missió espacial ha arribat als carrers per explorar els terrícoles com si fossin autèntics alienígenes i sotmetre'ls a perillosos experimentes a base de música, rialles, confetti, aigua... Tot, és clar, pel bé de la ciència. Música, llum, aigua, colors i màxima diversió en un cercavila de pel·lícula!

Av.Joan Servera Camps, 51 - 07680 - Porto Cristo - Mallorca - Illes Balears

www.saxerxa.org - saxerxa@saxerxa.org - Tel. 871 706 260
CIF: G57271942