Fes-te soci o fes un donatiu

Premi Guillem d'Efak

El jurat del Concurs de producció del premi Guillem d’Efak (PD’F) decideix per unanimitat posposar el veredicte del certamen PD’F fins la propera convocatòria del concurs, que tindrà lloc a partir del mes de febrer del 2013. 
En aquesta edició s’ha decidit posposar la decisió a causa de la poca participació. Aquesta pot haver estat causada pel poc temps que ha transcorregut entre la convocatòria del concurs i la data límit d’entrega de projectes. Els membres del jurat han pensat en aquesta fórmula per optimitzar els esforços de les companyies i també els recursos públics que sostenen el premi. 
Per això es vol animar a participar en el concurs PD’F del 2013 les companyies que han enviat els seus projectes a l’edició del 2012 i també els professionals que s’han interessat pel text i finalment no s’han presentat a l’edició d’enguany. Per això l’any que ve, qui vulgui optar al premi de fins 22.000 euros del Concurs de producció del premi Guillem d’Efak, podrà triar entre dos textos. Un d’aquests serà La caputxeta que escombrava l’escaleta, de Xavier González-Costa (premi Guillem d’Efak de textos de teatre infantil i juvenil 2011) i l’altre text es coneixerà a partir del mes d’octubre, quan s’anunciï el veredicte del X premi literari.

Av.Joan Servera Camps, 51 - 07680 - Porto Cristo - Mallorca - Illes Balears

www.saxerxa.org - saxerxa@saxerxa.org - Tel. 871 706 260
CIF: G57271942