Fes-te soci o fes un donatiu

Biblioteca d'Efak

Secció patrocinada per
Arxiu d’obres de teatre infantil i juvenil en català inèdites i textos guardonats en el Premi Guillem d’Efak

Després de detectar la demanda existent de textos dramàtics contemporanis en català per a infants i joves, des de Sa Xerxa cream la Biblioteca d’Efak, gràcies al suport de la Institució de les Lletres Catalanes. 
 
L’objectiu d’aquesta biblioteca digital és posar a l’abast de les companyies, els actors i el públic en general, les obres guardonades al Premi Guillem d’Efak de textos de teatre infantil i juvenil i també les obres que han rebut algun tipus de menció per part del jurat en totes les edicions del premi, sempre que els autors n’hagin autoritzat prèviament la seva difusió.
 
D’aquesta manera obrim un canal de comunicació entre els nous autors de textos i els professionals del teatre. En aquest sentit, us oferim una sinopsi de les obres presentades al certamen, una relació dels personatges de cada text i les primeres pàgines de cada llibre o manuscrit, perquè els interessats en el text complet us poseu en contacte amb nosaltres. Heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça defak@saxerxa.org amb la vostra petició, el vostre nom i un número de telèfon. Tan aviat com rebem la sol·licitud us n’enviarem l’obra completa. 

Av.Joan Servera Camps, 51 - 07680 - Porto Cristo - Mallorca - Illes Balears

www.saxerxa.org - saxerxa@saxerxa.org - Tel. 871 706 260
CIF: G57271942